EFTMR-traumeterapi

 

Intro
EFT (Emotional Freedom Technique) foregår ved blidt at tappe med fingre på akupunkturpunkter, primært på hoved og hænder samt at verbaliserer det, man ønsker at skabe bevidsthed om, som man finder uhensigtsmæssigt.

EFT er en enkelt tappe-metode, der lærer os at fjerne det, som generer.

EFT kan fx afhjælpe følelsesmæssige ubalancer, angst, allergier, fobier, overvægt, eksamensskræk, tandlægeskræk, højdeskræk og fysiske ubalancer som muskelspændinger.

Matrix Reimprinting er en overbygning til EFT, som på en smidig, blid og kærlig måde, kan transformere og lukke op for varige forandringer i et hurtigere tempo end EFT. Via erindringer forløses traumer med udgangspunkt i overbevisninger skabt i et traumatisk øjeblik.

                               
EFT
EFT er en kendte og udbredte behandlingsformer inden for energipsykologien. EFT er et hurtigtvirkende kriseredskab.
Ligesom kinesisk medicin bygger EFT på den tanke, at følelsesmæssige og fysiske symptomer opstår, fordi der er sammenbrud i vores energisystem.

EFT betragtes som en følelsesmæssig førstehjælp, der får os til at tænke rationelt ved at skabe et skift i bevidstheden, så man kan skabe mulighed for at slippe det, der låser os fast. Studier har vist, at EFT er et effektivt og sikkert redskab.


Ved behandling med EFT kommer man i sin underbevidsthed til de dybereliggende årsager til sine reaktionsmønstre. EFT er således et godt alternativ til at forstå og ændre sine negative overbevisning, så man kan give slip på ubalance og eller sygdom.

 

EFT er for ALLE - børn, unge, gamle, handicappede, syge og raske.

Matrix Reimprenting
Matrix Reimprinting (MR) muliggør transformation, der går DYBT i forhold til mange andre metoder.

 

Matrix Reimprinting er en rejse for ALLE – private/professionelle, der har vilje og åbenhed for forandring og indre oprydning samt at få sluppet de ubalancer som begrænser. Fortrængte overbevisninger og beslutninger spiller i underbevidstheden 24/7 og bliver først bevidste den dag, hvor underbevidstheden ikke længere kan holde traumet nede, og derfor påvirker fysisk eller psykisk.
 

Med udgangspunkt i epigenetik, kvantefysik, morfiske felter, Loven om tiltrækning og forståelsen for neuroplasticitet, vil du præsenteres for DIG – på en blid og kærlig måde med en transformation af det, som fastlåser dig fysisk eller psykisk.


Matrix Reimprinting er udviklet af Karl Dawson, der er en af Gary Graigs Master trænere i EFT (Gary Graig er udvikler af EFT).
 

Jeg har gennemført EFTMR-traumeterapeut uddannelsen hos international træner Mette Barfoed i perioden 2018-2020. 

Videnskab på området

Cellebiolog Bruce H. Lipton har lavet forskning, der i dag viser os, at vores celler påvirkes af vores tanker og overbevisninger. På denne baggrund, kan det lade sig gøre at ændre vores liv. Eksempelvis kan vi fra, at være i en offerrolle, gøre os selv til herre over eget helbred. Vore celler reagerer på resonansen af vores tanker. Uanset om tankerne og følelserne omhandler kærlighed, had, fortiden, nutiden, fremtiden, andre mennesker eller os selv, indvirker disse direkte på vores velbefindende.

EFT eller EFTMR via Zoom/Facetime

Jeg udfører EFT & EFTMR over Zoom/Facetime.

On-line sessioner er et alternativ til at møde op på min adresse i Ringsted.

Fordelene ved online-sessioner er at du modtage sessionen hjemmefra og samtidig sparer tid og brændstof på transport.

Under online-sessionen, guider jeg dig til at tappe på dig selv.

Der betales via Mobilpay inden sessionens start.

Kontakt mig for en EFT og/eller Matrix Reimprenting session og giv mig besked,

om du kommer til Ringsted eller vil modtage en onlinesession.

 

Pris  

800 kr pr. session fra 1/1 2021

                 

               

     

      50 %  rabat

            på 5.

         session

               

 

 

© 2019 by Cool Mother Earth. Proudly created with Wix.com