Om mig

Jeg hedder Hannekia og har altid haft et drive i at “kikke indad” og samtidig erfare sammenhængen i sammenspillet med mennesker omkring mig og spejlinger i det ydre. 

 

Jeg er vokset op i en familie med en religiøs opdragelse og et dysfunktionelt familiemønster. Der var Gud ske lov også plads til kærlighed, som dog var viklet godt ind i det religiøse og dysfunktionelle. 

 

Det har været en lang rejse for mig, at vikle mig ud. Rejsen og en indre motivation har ført mig gennem følgende uddannelser og kurser: 

 

  • Sygeplejerskeuddannelse (1988-1991)

  • Psykoterapeutuddannelse (1999-2003)

  • Supervisoruddannelse (2015)

  • Diplom i Neuropædagogik og -psykologi (2018)

  • EFTMR-traumeterapeut  (2020)                    

Jeg har superviseret kolleger og studerende internt siden 2013. Læs nærmere om supervision og emner for de supervision workshops jeg udbyder.

 

 

 

 

Sammen med min mand har jeg en søn og en datter, der er teenagere. 

På baggrund af vores søns skolevægring gennem en årrække, har jeg erfaret hvad EFTMR har kunnet gøre i mit liv.

Nu hvor jeg selv er uddannet i metoden, tilbyder jeg individuelle sessioner, til når livet udfordrer. 

 

Jeg udbyder EFTMR-forløb for mødre, der ønsker at ændre deres egne mønstre  og adfærd, så de får det liv de drømmer om, ved at starte indefra.

Jeg udbyder foredrag med titlen “Fra Survival-Mother til Cool-Mother”. Foredraget tager udgangspunkt i min indre proces, der udspillede sig i perioden, hvor min søn var hæmmet af angstsymptomer og skolevægring. Samtidig kobles denne erfaring sammen med min Neuropsykologiske viden og de metoder, som har hjulpet mig styrket gennem perioden.

 

 

Læs artiklen fra sjællandske nyheder:

 

https://sn.dk/Ringsted/Fra-overlevelsestilstand-til-overskuds-tilstand/artikel/1330888

Original on Transparent.png

Essenser og tanker bag firmanavn

 

 

Cool

At være i indre balance trods ydre omstændigheder og påvirkninger. 

Mother

At være mor og påtage sig ansvaret for sig selv og derigennem nære og vækste sine børn.

 

I omsorgssammenhænge kan, ansvaret som pædagog, sygeplejerske eller lærer sammenlignes med forælderrollen. I disse roller, har vi ansvar for, at et andet menneske får støtte, læring og udvikling. Desuden vil dette menneske være afhængig af omsorgspersonens fremtoning, engagement og formåen.

Earth

Underlagt jordiske vilkår, er det muligt gennem et groundet, indre potentiale at skabe forandringer i os selv og dermed på jorden.