top of page
Original on Transparent.png

                       

 

           Referencer

 

 

Om supervision

Sys, pædagog:

”Supervision ved Hannekia er af yderst professionel karakter, går altid derfra med en ny virkelighed, hvor hele personalegruppen eller jeg personligt er kommet frem til nye erkendelser via Hannekias empatiske guidning. ”

Tore, pædagogstuderende:

"Supervision har været et godt rum for mig, som studerende til at få feedback på tanker og overvejelser. Det har givet mig en del, at tage de andre studerendes feedback med mig. Supervisionen har åbnet op for tanker hos mig, som jeg ikke har tænkt over før".

Christina, pædagog:

“Jeg kan helt klart anbefale Hannekia da hun formår at skabe et godt og trygt læringsforum. Derudover er Hannekia en velovervejet og god formidler som har givet mig en øjenåbner. Jeg har fået nogle nye værktøjer som jeg har stor glæde og gavn af både på mig selv og i mine relationer til andre. Jeg har fået mere overskud og opmærksomhed på mit møde med andre mennesker, som jeg profiterer meget af i mit daglige arbejde som pædagog.”

 

Catja, ergoterapeut:

”I starten havde jeg ærlig talt lidt svært ved at se, hvad supervision skulle gøre godt for, når jeg ikke følte, at jeg havde et emne. Men så lærte jeg hvad supervision var og denne opfattelse blev hurtigt gjort til skamme. Hannekias nærvær og hendes rolige måde at varetage supervision på sikrer at emnerne kommer flydende. Hannekias måde at starte hver supervision på, nemlig at mærke hele kroppen, skaber et frit og roligt rum med tid til refleksion. Hannekia er den fødte supervisor. Hun er engageret, nærværende, lyttende og detaljeorienteret. Hun er godt til at spørge åbent ind og sikrer derved refleksion for såvel teamet som én selv. Hun er punktlig, hvilket er en stor kvalitet, og god til at holde overblik over de mange inputs der kan opstå i sådan en supervision, og så er hun god til at holde samtalen på sporet. Jeg kan kun anbefale at afholde supervision ved Hannekia”.

Trine og Trine, daglige ledere:

"Hannekia formår med sit rolige og tillidsvækkende væsen at skabe en tryg og troværdig atmosfære i supervisionsrummet. Hun formår at navigere i og håndtere situationerne i supervisionen og har et skarpt blik for emnet, samt kan samle trådene så der kan arbejdes målrettet og helhedsorienteret med problematikken."

Mette, Betina og Lisbeth, pædagoger:

”Vi oplever, at du er virkelig god til at skabe et fortroligt rum, hvor der er plads til at lukke op for ens inderste tanker og følelser. Du er dygtig til at stille relevante og uddybende spørgsmål, og giver plads til eftertænksomhed, fordybelse og refleksion. Vi oplever at du tilpasser din supervionsmetode  i forhold til stemning og alvorlighed af det som tales om, og at du har samtidig fokus på, at alle føler sig set, inddraget og mødt”

 

Om Release-sessioner/EFTMR

Anna Mette:

“Hannekia er en rigtig kompetent og hjertevarm behandler, hvor jeg føler mig i trygge hænder. Hun er nærværende og empatisk. Hannekias behandling har givet mig en fantastisk ro. Jeg kan mærke en positiv forandring ved, at min pollenallergi er blevet mærkbar mindre, så jeg ikke tager medicin mere. Det er skete ved, at jeg har fået forløst de issues, der kom frem under sessionen. Hannekia er god til at holde tråden og følge op på om jeg er i mål inden hun runder sessionen af. Jeg kan varmt anbefale Hannekia.”

Marit:

"Da jeg kom til Hannekia var jeg et åbent sår. Vi arbejdede på mit grundlæggende traume, som jeg har arbejdet med i lang tid, men ikke kommet i dybden af. Under sessionen forandrede vi mit traume til et nyt billede. Det har været meget værdifuldt for mig i tiden efter mødet, at kunne bruge dette billede til at skabe en ny historie om mit liv. Det har hjulpet mig med at leve ud fra hvem jeg er, i stedet for at lade mig hæmme af gamle mønstre og tankegange. Hannekia er så varm og tilstede i sin tilgang, med evnen til at se hele processen. EFTMR er et utrolig effektivt værktøj og jeg kan varmt anbefale Hannekia som terapeut."

Christina:

"Jeg fik en behandling hos Hannekia - fordi jeg ønsker at ændre nogle af mine egne mønstre, som jeg føler stresser mig, og som jeg har haft svært ved at slippe/ændre ved egen hjælp.
Med hjælp fra Hannekia kom jeg hurtigt ind til kernen af det, der påvirker mig mest i privat livet og fik sat nogle andre følelser og billeder på tidligere oplevelser. Det har givet mig en anden ro indeni, en erkendelse og accept af det jeg ikke kan ændre. Det jeg ved mine forældre aldrig vil kunne give mig, kan jeg nu give mig selv, via en slags omprogrammering af mine minder, og dette uden nogen videre bevidst efterbearbejdning. 
Arbejdet er nok ikke færdigt, men jeg har fået den ro, der gør at jeg bedre kan komme videre, når jeg mærker de svigt jeg er mest sårbar overfor. Jeg følte mig helt tryg ved Hannekias behandling. Jeg blev meget berørt undervejs, men fik sat oplevelserne på de rigtige hylder, der gjorde at jeg kunne træde ud af lokalet med en anden ro og en følelse af at være mere helet."

Trine:

Fra dårlig mor til rummelig og nærværende mor:

Jeg har i mange år været klar over at der er ting i min sociale arv, som fylder i mig, men at det er noget jeg på ingen måde har lyst til at videregive til mine børn.
 Samtidig har jeg følte mig forkert og haft skyld over at være sådan et menneske og derved haft svært ved, at skulle dele det med nogen, men det besværlig gøre det også at arbejde med det.

Efter et besøg hos Hannekia, har jeg været i bedre balance til at kunne rumme og forblive rolig i pressede og grænsesøgende situationer.
 Meget markant, føler jeg mere overskud til at kunne give mine børn plads til at blive sure, uden at jeg selv bliver sur og får lyst til at ”rive hovedet af dem”. 
At kunne håndtere situationer, hvor jeg normalt ville føle mig magtesløs og komme til at agere, som jeg selv har oplevet det, som barn, som samtidig efterfølgende æder mig op af dårlig samvittighed og ikke at være en god mor.  

Jeg mærker følelsesmæssigt, at der er sket noget i forhold til skyld og ansvar. Der har været flere episoder med små ting på jobbet, hvor jeg normalt have følt mig ansvarlig for at gøre noget, få handlet, fjernet problemet og andet. Nu har jeg af et ærligt hjerte og med en følelse af lethed kunne sige/tænke, at det ikke er mit ansvar, og at jeg ikke behøver føle skyld over, ikke at gøre noget.
 Det er vildt befriende, at have det på denne måde. Jeg har jo vidst i flere år, at det var sådan det skulle være, men hidtil har det været en intellektuel /mental fortælling, til mig selv.
Kroppen er som sagt fortsat lettere, og der er mere plads i mig. Jeg føler mig rummelig.

Min læring herfra – at tilgive mig selv – er en proces, der er i gang, – det har den jo været længe, men der er virkelig sket noget fundamentalt og markant i processen, og jeg føler jeg har taget et kilometer skridt på ingen tid.”

Joyann:

"Jeg har modtaget en online session hos Hannekia Foged. Hannekia har en unik evne til at lytte på en nærværende og rolig måde. Jeg fik en grundig instruktion i hvordan jeg skulle tappe på punkterne og følte mig med det samme tryg og i gode hænder. Undervejs i processen var Hannekia super god til at holde mig på sporet og guide mig ind igennem hele vejen, og jeg fik også relevant ”hjemmearbejde, så jeg selv kan forstærke og fastholde de gode resultater. Jeg vil helt klart anbefale at få hjælp af Hannekia og EFTMR processen til at forløse gamle historier og oplevelser, som spænder ben for dine intentioner og ønsker i livet."

Dorte:

"EFT og Matrix Reimprenting er nogle af de værktøjer Hannekia mestrer. Allerede under min første session med Hannekia, var der en dør som åbnede sig i mit indre. En vej vist sig. Nu efter tredje session, har jeg gået en stor del af den vej og fået bugt med gamle traumer, som blokerede for mit udsyn og min accept af mig selv. Jeg er meget taknemmelig og vender helt sikkert tilbage efter mere, hvis det bliver nødvendigt. Hannekia gør et vidunderligt arbejde med at hjælpe andre og er med sit blide, dybe væsen og visdom en stor inspiration. En duft af gule roser....en himmelsk forbindelse."

Julie:

“Jeg oplevede sessionen som værende meget fredfyldt og tryg. Jeg kom dybt ned i mig selv og det føltes meget beroligende. Efterfølgende har jeg, når jeg har tænkt på de minder jeg bragte op, ikke følt dem nær så voldsomme, som inden sessionen. Og det må jo siges at være en god forandring - tak for det." 

Signe:

“Min oplevelse med EFT/Matrix hos Hannekia har været et godt redskab til at få afklaring. Jeg har kunne bruge det som et tilbagevendende redskab, ift at regulere mig selv, og vende fokus det rette sted hen. Helt sikkert anbefalelsesværdigt herfra.”

Bjarne:

"En enkelt tapping session gjorde mig efter et par dage opmærksom på, at jeg faktisk indeholder flere skjulte "lukkede døre" end jeg selv var bevidst om. En åbenbaring som jeg derigennem er blevet mere opmærksom på og skal bearbejde fremadrettet."

Tove:

"Det var en enkel, fin og virkningsfuld session. Du var fuld tilstede og støttende, både mht billederne og bekræftelserne. Jeg følte mig tryg, set og havde ingen problemer i at udtrykke det, der var der for mig, da der absolut ingen fordømmelse var i dit space. Efterfølgende havde jeg et dybere og mere kærligt møde med min mor. Tusind tak Hannekia.”

Anonym:

“EFT/MR har betydet heling for mig, på min vej, på områder, der har vist sig at række ud over det traume jeg havde oprindeligt....og har givet mig nye perspektiver og handlekraft...du kan noget!”

Om foredraget "Fra Survival-mother til Cool-mother"

 

Janne:

"Jeg oplevede Hannekia Fogeds dejlige energi, da hun delte sin historie, om hvordan hun som udbrændt og knoklende mor til en dreng med skolevægring, kæmpede sig ud af offerrollen 😫 og ind i sin styrke 💃🏻❤️

Hun havde det hele med: 
Hvordan hjernen lever i kamp og overlevelse, og hvordan man selv kan gøre noget for at slippe angsten med energi øvelser, så man kan træde ind i sin egen styrke og være mor derfra 🙏

Og hun har gjort det selv!!!!

Tak søde Cool Mother Earth for din autencitet og for dit kald til at formidle og hjælpe andre forældre og mennesker der genkender din historie 🙏❤️".

Tove:

“Kære jer. Jeg slog et opslag op den 27. juli 2019 vedr. et foredrag her i Open Heartroom: “Fra Survival-mother til Cool-mother”
Jeg kan så meget anbefale, at få Hannekia ud i børnehaver og fortælle hendes historie.
Hun har selv gået vejen og er derfor 100 % autentisk. Sammen med hendes viden indenfor neuropsykologi, sygepleje, psykoterapi og pædagogik, formår hun at sammensætte foredraget, så forældrenes bekymringer og usikkerhed omkring deres egen formåen ses i lyset af hendes egne erfaringer. Sådan en problematik, kan løses udfra den enkeltes interesse og formåen.
Hannekia har været drevet af en motivation til at finde de rette behandlere til hendes søn og til at se og forstå sig selv. Dette har været et vendepunkt, hvor hun har opdaget, at arbejdet med sig selv har påvirke hendes søn.”

bottom of page